Badkamerrenovatie

Droomt u ook van een nieuwe badkamer voorzien van alle modern comfort? Een mooie inloopdouche: voorzien van een douchebak of net zonder douchebak en helemaal uitgewerkt in tegels? Van een badkamer die voorzien is van alle modern comfort en die een belangrijke plek wordt waar je heerlijk kan ontspannen?
Van A-Z sta ik garant voor het renovatieproject en dit alles in samenspraak met de klant.

We starten met de bespreking van de wensen en mogelijkheden en met het opmeten van de ruimte.
Vloer- en wandtegels kunnen in allerlei soorten materialen en formaten gekozen worden bij onze vaste leveranciers. Hierbij willen we jullie, indien nodig, adviseren en assisteren. Indien gewenst kan de klant ook kiezen voor speciale panelen als wandbekleding in plaats van wandtegels.
Voor de keuze van sanitaire toestellen werk ik al jaren samen met vaste partners, waarbij je als klant in hun ruime toonzalen een grote keuze hebt uit badkamers in allerlei stijlen en in verschillende budgetten.
Na de keuze van materialen kan er een gedetailleerde prijsofferte opgesteld worden en kan er van start gegaan worden met de werken.
Volledig uitbreken van de badkamer, eventueel slopen of verplaatsen van muren, eventueel vernieuwen of verplaatsen van leidingen: de indeling van de nieuwe badkamer klaarmaken voor afwerking.
Er is mogelijkheid tot het plaatsen van elektrische vloer- en wandverwarming in een inloopdouche of de ganse badkamer: niets zaliger dan genieten van een ontspannende douche op een verwarmde vloer. Aanpassingen aan elektrische leidingen of plaatsen van extra stopcontacten of aangepaste verlichting is mogelijk.
Voor de elektriciteitswerken werk ik al jaren samen met een vaste partner: 'M&E Electro uit Kessel-Lo'.
Indien er gyprocwanden, plafonds, inbouwkasten op maat of ander schrijnwerkerij dient uitgevoerd te worden werk ik samen met 'Algemene schrijnwerkerij en gyprocwerken Tommy Van Criekingen uit Tielt-Winge'.
Nadien start ik terug met de opbouw: plaatsen van vloer- en wandtegels en plaatsen van sanitaire toestellen en verwarmingselement.


Van A-Z verzorg ik alles en ben ik uw contactpersoon: opmaken offerte, adviseren bij keuze vloer- en wandtegels en keuze sanitaire toestellen, bestellen van materialen, leveren en plaatsen van materialen tot facturatie.
Kortom: na afloop van de werken kunt u uitgebreid genieten van een zalig en ontspannen moment in uw nieuwe badkamer.
     

  

Badkamerrenovatie

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x