Vloer- en tegelwerken

Plaatsing van vloer-en wandtegels is mijn specialiteit: dit zowel in een nieuwbouw als bij een renovatieproject.
Vloer- en wandtegels kunnen in de ganse woning in allerlei formaten geplaatst worden. Trappen kunnen bekleed worden met tegels of natuursteen. Als klant hebt u de keuze uit verschillende materialen: keramische tegels, natuursteen, blauwe hardsteen, betontegels, cementtegels, mozaïek, marmer, laminaat en parket.
Plaatsing van chape en/of ondervloer op kleine oppervlakten doe ik zelf. Voor grote chapewerken werk ik al jaren samen met 2 vaste partners: bij plaatsing door deze vakmensen kan ik er van op aan dat het kwaliteitsvol werk is.
Voor grote projecten van tegelwerken werk ik eveneens al jaren samen met een vaste partner uit Lubbeek.
Bij de samenwerking met vaste partners zal alles van A-Z via mij verlopen: vanaf de bespreking van uw wensen, het geven van advies over verschillende mogelijkheden,  het bestellen van materialen, het opmaken van een gedetailleerde prijsofferte, de planning van de werken, de uitbraakwerken,  de uitvoering en opvolging van de werken tot de eindfacturatie. Als klant kan je alles via mij regelen en ben ik je contactpersoon. Dit maakt het duidelijk en overzichtelijk.

Voor klanten die binnen een renovatieproject denken aan de plaatsing van nieuwe vloer, maar die opzien tegen de uitbreekwerken van bestaande vloer, bestaat er de mogelijkheid tot het plaatsen van speciale vloertegels op de bestaande vloer (indien de bestaande vloer dit toelaat). Dit betekent dat er geen uitbreekwerken dienen te gebeuren en dat je als klant een compleet nieuwe inrichting van je woonruimte bekomt.

Tegelwerken van terras/oprit worden alleen uitgevoerd in keramische tegels of natuursteen, echter niet in klinkers. Voor de uitgraafwerken werk ik, indien gewenst, samen met een grondwerker.

Van bij het begin tot het einde wordt alles door mezelf uitgevoerd en opgevolgd. We beginnen met een gesprek waarbij we samen alle wensen bespreken, uiteraard rekening houdend met uw budget.
Tijdens het bezoek aan de werf zal de opmeting gebeuren. Voor een nieuwbouwproject is het bezorgen van plannen en meetstaten belangrijk om een correcte prijsofferte op te maken.
Daarna kan je als klant in alle rust tegels gaan kiezen bij vaste leveranciers waarmee ik al jaren samenwerk. Indien de klant dit wenst kan er advies gegeven worden bij de keuze van het materiaal.
Na keuze van het materiaal zal er een gedetailleerde prijsofferte opgemaakt worden en volgt de eindbespreking.
Vloer- en tegelwerken

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x